SNAPCHAT

Skal jeres produkt markedsføres for 2. mio danskere?


Snapchat annoncering åbner op for en helt ny slags dialog med et yderst købestærkt kundesegment.

30 minutter

Så længe bruger den gennemsnitlige bruger på Snapchat hver dag.

20%

Af alle Snapchat brugere er tilbøjelig til at foretag mobilkøb.

+78%

af alle internetbrugere i alderen 18 til 24 år benytter Snapchat

OFTE STILLEDE Snapchat SPØRGSMÅL

Hvad er Snapchat annoncering?

Annoncering i Snapchat åbner op for en verden af muligheder, hvor engagementet for dine annoncerne kan nå nye højder. Med de korte videoer på højst 10 sekunder ligges der er op til, at man hurtigt og effektivt skal have fanget brugernes interesse. Det anbefales derfor, at man udarbejder annonceindhold, som er yderst inddragende og iøjnefaldende.

Hvad kan man bruge Snapchat annoncering til?

I Snapchat manageren kan der opsættes kampagner ud fra en række forudbestemte parametre, som definerer, hvad man gerne vil have ud af sin kampagne:

Flere hjemmeside besøg
Promovering af sted
Modtage flere opkald og beskeder
App installationer
App besøg


Det er derfor vigtigt, at man har styr på, hvad man præcist vil have ud af sin annoncering på Snapchat, inden man springer ud i det. En manglende strategi for annoncering på mediet, kan blive en bekostelig affære.

Er Snapchat annoncering for alle virksomheder?

Der er to vigtige spørgsmål, som skal besvares: “Hvad sælger I?” og “Hvem er jeres kundesegment?” For selvom demografien rækker over de +50 år, så ligger appens popularitet hos de unge mellem 15 og 35 år, hvor man kan opnå et reach på +1.400.000 brugere.

Så det er vigtigt, at I fra starten kender jeres publikum, samt har et produkt eller service, hvor købsprocessen ligger i den korte ende. Det betyder ikke, at I ikke kan sælge produkter, services eller oplevelser til segmentet på +35 år. Men vores erfaringer er, at konverteringsraten på Snapchat markedsføring falder markant jo dyrere produkter eller services man prøver at afsætte.

Hvad koster Snapchat annoncering?

På nuværende tidspunkt skal man som minimum have et ad spend på $5 om dagen, for at kunne køre annoncer på Snapchat.