SEO

Er I med i kampen om placeringerne?


Du vinder ikke kampe, hvis du ikke stiller det bedste hold. Det samme gælder i søgeresultaterne. Stiller du ikke med det bedste SEO fundament, vinder du heller ikke placeringer.

+92%

benytter Google som deres foretrukne søgemaskine.

+67%

klikker udelukkende på de fem første organiske søgeresultater

+31%

af klikkene går typisk til det første organiske søgeresultat

ON SITE SEO

Den interne søgemaskineoptimering

Det er oftest her vores SEO-rejse starter. Vores specialister gennemgår jeres hjemmeside for optimeringsmuligheder, hvor vi blandt andet kommer omkring titler, beskrivelser, indhold, formatering og interne links.

I forløbet dykker vi ligeledes ned i teknikken, der driver jeres hjemmeside. Her crawles jeres side for tekniske problemer, hvilket kunne være duplikeret content, 404-sider, dårlig intern linkstruktur, HTTPS og meget mere.

OFF SITE SEO

Den eksterne søgemaskineoptimering

Her bevæger vi os udenfor jeres hjemmeside, og kigger på mulighederne for ekstern optimering, hvilket indebærer linkbuilding, outreach og content marketing.

Her fokuseres der på at få andre troværdige og godt rangerede sider til at henvise til jeres hjemmeside for at øge jeres domæneautoritet.

OFTE STILLEDE SEO SPØRGSMÅL

Hvad er SEO?

SEO, også bedre kendt som søgemaskineoptimering, handler i bund og grund om, at skabe de bedste forudsætninger for, at en hjemmeside kan få de bedst mulige placeringer hos søgemaskinerne.

Hvorfor er SEO vigtigt for en hjemmeside?

SEO er vigtigt, da det, hvis lavet korrekt og med kvalitet for øje, skaber bedre placering i de søgeresultater. Jo bedre placeringer jeres hjemmeside har på Google, desto mere organisk trafik kan I drive ind til jeres hjemmeside.

Hvordan finder Google min hjemmeside?

Google eller andre lignende søgemaskiner benytter sig af en webcrawler, der går ud og samler information om alt det indhold, de kan finde på Internettet. Herefter bringer crawlerne informationen med tilbage til søgemaskinen for at oprette et indeks. Selvsamme indeks føres derefter gennem en algoritme, der forsøger at matche en lang række data, når du foretager en søgning på Google. med din forespørgsel.

Der er mange faktorer, der går ind i en søgemaskines algoritme, og på nuværende anslås det, at Google benytter mere end 200 parametre, når de skal indeksere en hjemmeside i deres søgeresultat.

Kan jeg selv lave SEO?

Du kan sagtens selv lave SEO på din hjemmeside. Men hav in mente at det er en teknik, som kræver know how og en god portion tålmodighed. Men faktisk vil vi gerne hjælpe dig i gang med en gratis SEO analyse af din hjemmeside, som kan være med til at belyse, hvordan I øger jeres organiske trafik.

Vil du have en gratis SEO analyse af jeres hjemmeside?

Analysen giver et simpelt og overskueligt øjebliksbillede af jeres tilstedeværelse på Google.