Reddit annoncering – Er det pengene værd?

reddit annoncering

Hvis I benytter jer af digital markedsføring i dag, så er I sikkert stødt på termerne; Facebook annoncering, søgemaskineoptimering på Google og Snapchat Ads. Alle sammen platforme, hvorfra I som annoncør kan ramme nye, potentielle kunder. 

Men for nyligt har en ny platform meldt sig ind i kampen om jeres marketingbudget. Hele internettets forside, som de ynder at kalde sig selv, Reddit, har nemlig åbnet op for, at man kan annoncere på deres forum. Men hvorfor skulle man vælge dem frem for de mere kendte platforme? Og er Reddit ads overhovedet pengene værd? Det har vi set nærmere på.

Hvad er Reddit?

I store træk er Reddit i bund og grund et forum. Men det bliver oftest kategoriseret som et socialt nyheds- og underholdningsmedie. Her kan brugere af hjemmesiden uploade indhold i form af links eller tekst i forskellige forummer og online samfund, hvorefter andre brugere kan stemme den pågældende nyhed “op” eller “ned”.

Hvor stort er Reddit?

Selvom du måske ikke har hørt om markedsføring på Reddit før nu, så er forummet på ingen måde noget at kimse af. Tal fra april og maj 2020 viser, at hjemmesiden på det tidspunkt havde 130.000 forummer og online samfund, 430 millioner aktive brugere med tilhørende 1.5 millarder besøg om måneden.

Hvem bruger Reddit?

Reddit favner bredt grundet de forskellige forummer og online samfund. Men flere undersøgelser har vist, at mænd i alderen 18 til 24 år, er kerneforbrugeren af Reddit. Selvsamme demografi benytter sig rigtig meget af internettet, hvilket kan gøre dem til en svær målgruppe at ramme. Deres evne til at skelne mellem indhold og reklame gør, at de er mere tilbøjelige til at scrolle forbi budskabet i jeres Reddit Ads, hvis reklamen i sig selv ikke fanger dem ved første øjekast.

Bør vi annoncere på Reddit?

Hvis I har en service eller et produkt, som appellerer til mænd i alderen 18 til 24 år, der har deres færd på internettet i mange timer om dagen, kunne det være oplagt at prøve Reddit Ads. Omvendt skal jeres annoncering på Reddit sidde lige i skabet førend brugerne interagerer og konverterer fra jeres markedsføring.

Er Reddit markedsføring pengene værd?

Annoncering på Reddit er pengene værd, såfremt I har det rigtige produkt eller service. Sælger I eksempelvis potteplanter eller gødning til haven, så er jeres markedsføringskroner bedre brugt på Facebook annoncering. Men sælger I computerudstyr eller andet elektronik, så er Reddit Ads det oplagte valg for jer.