Facebook ads

Verdens største sociale medie platform er et must at arbejde på


Er jeres forretning allerede synlig på Facebook med annoncer i dag? Hvis ikke, så er det med at komme i gang – for potentialet for vækst er enormt, hvis man bruger Facebook Ads korrekt.

Målgruppe

Kend dit kundesegment

En af de største fejl som mange virksomheder begår med Facebook markedsføring er, at de ikke kender deres korrekte kundesegment. En sådan fodfejl kan blive en bekostelig affære over længere tid.

Vi opstarter aldrig Facebook annoncering førend vi har foretaget en grundig målgruppeanalyse efterfulgt af en dybdegående kundesegmentering i samarbejde med vores kunder.

Opstart: Hvad så nu?

Løbende optimering er et must

En anden graverende fejl vi tit har set, når vi gennemgår en kommende kundes Facebook Business Manager er, at man fejlagtigt har troet, at så snart der trykkes på “start”, så er arbejdet med annonceringen selvkørende.

Salg og vækst ved hjælp af Facebook markedsføring ligger i den løbende optimering, der foretages af den opsatte annonce. Se det som en fodboldkamp: hvis man ikke spiller godt i første halvleg, så omrokerer og optimerer træneren for et bedre udgangspunkt i anden halvleg. Det er akkurat det samme vi gør, når vi håndterer Facebook annoncekampagner for vores kunder.